HOE WERKT HET

Afdekservice.be - Turnhout
Afdekservice.be - Turnhout

Uw vloerenwanden en ramen beschermen tegen vuil en beschadiging tijdens verbouwingen en evenementen is van groot belang voor de duurzaamheid en het behoud van uw vloeren, wanden en ramen.

 

Afdekservice.be kan u de beste afdekbescherming aanbieden voor uw specifiek project. Er zijn verschillende soorten afdekmateriaal te verkrijgen om uw vloer, wand of raam op de juiste manier te beschermen. Vaak wordt dit standaard meegenomen in de kosten bij renovatie en nieuwbouw. Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke soort afdekmateriaal het beste is voor uw situatie.

 

Op basis van uw informatie aangaande de concrete situatie en de te beschermen ondergrond, geven wij u professioneel advies over welke bescherming het best gebruikt kan worden. Samen met deze informatie en de gewenste planning, maken wij voor u een gedetailleerde offerte met vermelding van producten, benodigde aantallen, prijzen en planning. Na goedkeuring van de offerte leveren wij de producten op het gewenste adres en zorgen onze vakmensen voor de professionele plaatsing van alle afdekmaterialen. Op deze manier kan uzelf of uw personeel gewoon verder werken en bent u er zeker van dat uw vloeren en wanden op een kwalitatieve manier beschermd worden.  Aan het einde van de werkzaamheden, komen wij terug bij u langs om de geplaatste afdekmaterialen te verwijderen en op te halen. Alles wordt netjes bij u achtergelaten, zodat uzelf geen overlast zal hebben van afvalmateriaal.

 

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen graag contact met u op om deze verder te bespreken.

Kies voor een snelle en professionele vloerbescherming.

Kies voor een snelle en professionele vloerbescherming.

Bent u een doe het zelver? Ook u kan bij ons terecht voor de aankoop van professionele afdekmaterialen. Wij leveren enkel kwalitatief hoogstaande producten en geven graag advies voor uw doe het zelf project.

Muizenvenstraat 6
2300 Turnhout
Logomakr_1akuiJ
Tel. : 014 / 67 94 47
info@afdekservice.be
Muizenvenstraat 6
2300 Turnhout
Logomakr_1akuiJ
Tel. : 014 / 67 94 47
info@afdekservice.be