WAT DOEN WE

Afdekservice.be - Turnhout
Afdekservice.be - Turnhout

Aan het bouwen of verbouwingswerken gepland? Vraag dan tijdig uw offerte aan voor het professioneel afdekken en beschermen van vloeren, wanden, trappen, deurstijlen en ramen om zo vervuiling, beschadiging of verkleuring te voorkomen.

 

Afdekservice.be is gespecialiseerd in kwalitatieve en professionele afdekmaterialen en vloerbescherming. U kan deze producten bij ons bestellen, maar wij zorgen indien gewenst ook voor de plaatsing en het verwijderen van de beschermingsmaterialen.

 

Bouwbedrijven, interieurbedrijvenondernemingen en sportzalen contacteren ons meer en meer voor het afdekken en beschermen van grote oppervlaktes tijdens de werkzaamheden en evenementen. Afdekservice beschikt over de nodige ervaring en professionaliteit om een snelle en propere plaatsing te kunnen garanderen. Het afdekmateriaal wordt zorgvuldig geplaatst en ook terug verwijderd wanneer de werken klaar zijn.

 

Ook particulieren en aannemers hebben nood aan geschikt afdekmateriaal tijdens verbouwingen. Het is aan te raden uw vloeren, wanden, trappen en ramen tijdens renovatiewerken en schilderwerken kwalitatief te beschermen tegen beschadiging, vervuiling, vocht en verkleuring. Op deze manier zullen uw vloeren, wanden en ramen in perfecte staat blijven.

 

Een evenement of beurs gepland in de sportzaal? Dan is het belangrijk om de kostbare sportvloer zo goed mogelijk te beschermen. Door het professioneel afdekken en beschermen, verkleint het risico op vervuiling, beschadiging of verkleuring. Wij adviseren u in de keuze van materiaal en zorgen voor de professionele plaatsing.

 

Elke project is anders en elke ondergrond is anders. Verschillende soorten ondergrond vragen daarom ook voor verschillende afdekmaterialen. Tegelvloeren, houten vloeren, natuursteen, gietvloeren, sportvloeren? Een houten of gelakte trap? Tapijten of net geschilderde wanden? Voor elke situatie, in woning, kantoor, bedrijfsgebouw of sportzaal, kunnen wij u het geschikte afdekmateriaal aanbieden. Enkel van de beste kwaliteit en aan scherpe prijzen. Voor de verschillende afdekmaterialen verwijzen wij u graag verder naar onze productenpagina waar u alle producten kan zien met eigenschappen en specificaties. Wij leveren ook raamfolie voor de perfecte bescherming van uw ramen tijdens schilderwerken.

 

Kunnen wij u verder helpen met afdekmateriaal, vloerbescherming of raamfolie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u klaar.

Kies de juiste bescherming voor elke ondergrond.

Kies de juiste bescherming voor elke ondergrond.

Muizenvenstraat 6
2300 Turnhout
Logomakr_1akuiJ
Tel. : 014 / 67 94 47
info@afdekservice.be
Muizenvenstraat 6
2300 Turnhout
Logomakr_1akuiJ
Tel. : 014 / 67 94 47
info@afdekservice.be